"BALLONNEN: DE PERFECTE EVENTDECORATIE"

De toon van elk succesvol evenement wordt al gezet bij aankomst van de gasten. Het is dus van groot belang om meteen een goede eerste indruk te geven. Wij, The Art of Balloons, ontwerpen originele ballondecoraties en verrassende concepten om uw event een unieke uitstraling te geven. Met meer dan 20 jaar internationale ervaring met eventdecoratie vervullen wij graag al uw wensen.

Image
Image

"DE JUISTE BELEVING NEERZETTEN"

De perfecte sfeer neerzetten is een kunst. En die kunst is de juiste balans vinden tussen het consequent doorvoeren van het thema (vanaf de ontvangst tot de afterparty) enerzijds en de precieze toon weten aan te slaan anderzijds. Want elke gelegenheid heeft zo zijn eigen toon en vraagt dus weer om een andere aanpak voor een unieke beleving. Waar een evenement zoals een fundraiser of productpresentatie misschien om een meer ingetogen karakter vraagt, zal een themafeest, bedrijfsevenement, jubileum of Gatsby-party vragen om een meer uitbundige uitstraling. Of het nu gaat om een elegant en bescheiden, of juist een extravagant decorontwerp: het zit ‘m altijd in de details . En met die details zijn wij van The Art of Balloons meer dan bekend.

Image
Image

"ORIGINELE, CREATIVE ONTWERPEN"

Originaliteit en vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Voor iedere gelegenheid ontwerpen en leveren wij unieke eventdecoratie, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen en met de locatie. Wij denken graag met u mee over de sfeer die u wilt meegeven aan uw event en hoe wij deze kunnen vormgeven. Daarbij is bijna niets onmogelijk:

Een ballonnentunnel als entree?  

Boven elke tafel één enkele, in het niets zwevende ballon?  

Een van kleur veranderend plafond?  

Complete murals met een bedrijfslogo of thema-afbeelding?  

Wij verzorgen het met alle plezier voor u. Extra fijn: na afloop zorgen wij ook dat de ballonnen, die overigens 100% afbreekbaar zijn, en alle andere materialen op verantwoorde wijze worden afgevoerd. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken! U bereikt ons via tel. 085-2081638 of het online formulier.

Image
Image
Image
Image