"EEN ONVERGETELIJKE OPENINGSHANDELING MET BALLONNEN"

Hoe maakt u optimaal gebruik van het momentum om tijdens uw evenement of happening een langdurige herinnering achter te laten bij uw klanten? Door middel van sterke beeldtaal en special effects koppelen wij van The Art of Ballons een korte-termijn-impact aan een lange- termijn-effect. Vertrouw het ontwerp van uw openingshandeling aan ons toe en wees verzekerd van een uniek resultaat. Wij kleuren graag buiten de lijntjes; wij kleuren in de lucht!

"RETHINK HUMAN NATURE"

- TedX, AMSTERDAM
Image

"WORLDS LONGEST MOVABLE

BALLOONTUNNEL"

- Brussel, BELGIUM
Image
"EEN FEESTELIJKE OPENING: IDEEËN GENOEG!"
Moet u een bedrijfsopening organiseren en wilt u een écht originele openingshandeling? Zoekt u voor de feestelijke opening van een winkel nog ideeën? Een spectaculaire opening in de vorm van een spetterende openingsact, die in het geheugen van aanschouwers gegrift zal blijven staan? Heeft u al eens gedacht aan ballonnen? Hier is namelijk zo veel mee mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende ideeën voor een opening van een bedrijf of evenement?
Een exploderende ballonnenwand met uw bedrijfslogo  
Een originele eerste paalslag gekoppeld aan een thema . 
Een bedrijfsopening of jubileum vieren met een reusachtige ballonnendrop . 
Een winkelcentrumpromotie of openingsact met een mega-sculptuur of oplating van een reuzenstrik . 

"BASE COMMERCIAL BELGIUM

80.000 BALLLOONS RELEASE"

- Barcelona, SPAIN
Image
Image

"FIRST ASIAN BALLOON FASIONSHOW (AEMI PRODUCTIONS)"

- Shanghai, CHINA
Image
"UW IDEALE, ORIGINELE OPENING"

Allereerst denken wij graag met u mee. Heeft u voor de opening van uw zaak al ideeën of wilt u dat wij een eigen concept aandragen? Uw wensen staan centraal . Vervolgens maken wij een creatief ontwerp, om zo uw feestelijke aanleiding om te zetten in krachtige beeldtaal. Het publiek slaat daarmee een visuele herinnering van uw boodschap op! Onze ervaring van meer dan 20 jaar met internationale ballonprojecten en achtergrond in theateruitvoering garanderen een unieke input waarin vorm en beweging samenkomen. Daarbij werken wij nauw samen met theatertechnici, choreografen, dansers en musici. Zo zetten wij unieke concepten om in high-end-uitvoeringen voor uw openingshandeling. Een spectaculaire openingsact nodig? The Art of Ballons helpt u uw evenement tot een creatief spektakel waar mensen nog lang over praten te maken. Neem contact met ons op; wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Of u nu voor uw openingshandeling nog ideeën behoeft of al een duidelijke visie heeft.

"FIRST BALLOON MUSIC VIDEO"

'LINK THE FUTURE'

- Amsterdam, HOLLAND

"ARA PROJECT APEKOOI"

'BALLOONWORKS PRODUCTION WITH MICHA DE HAAN'

- Amsterdam, HOLLAND
Image