"MEGA-SCULPTUREN VOOR EEN WARE BALLONNENPARADE"

Wilt u in een oogopslag meer bekendheid voor uw onderneming of aandacht voor uw evenement creëren? Wat dacht u van een mega-sculptuur met ballonnen? De perfecte, onontkoombare decoratie voor acties en openingen, ter versiering of zelfs voor een ware ballonnenparade.
The Art of Balloons helpt u op een echt creatieve wijze onder de aandacht te komen met onze megagrote ballonsculpturen.
Meer weten of uw wensen bespreken? Bel gerust naar 085 2081638 of vul het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

"MAN TRUCK STUTTGART

(RALF'S PRODUCTION)"

- Stuttgart, GERMANY
Image

"PARIS THEME DECOR"

- Hangzhou, CHINA
Image

"BIG PROJECTS, BIG IMPACT"

Megagrote ballonsculpturen zijn de ideale trekker van media aandacht en traffic.
Zo’n object valt gegarandeerd op! En als daarop uw bedrijfsnaam, logo, slogan of boodschap te zien is, creëert dat letterlijk in een oogopslag meer bekendheid.
Door middel van reuze- ballonobjecten kunt u uw festival, winkelcentrum, bedrijf of organisatie echt in het oog laten springen.

"THE COW PROJECT"

- Zwolle, HOLLAND
Image

"BALLOONIVERSITY THEME DECOR"

- Athens, USA
Image

"SUPER SIZED SCULPTUREN"

We "super sizen" elk object.
Zo hebben wij in meer dan 20 jaar in 5 continenten talloze uiteenlopende projecten gerealiseerd.
Van een levensgrootte vrachtwagen tot aan een reuze grote neushoorn, een reuze ballonnenwolk of een 22 meter hoge Eiffeltoren.
Niets is ons te groot of te gek! Wij laten onze volledige ongezonde dosis creativiteit en onze jarenlange ervaring graag los op uw project. Zo zetten wij elke keer weer een spectaculair en uniek resultaat neer.

"TV TOYS CARTOON OWL"

- Zutphen, HOLLAND
Image

"DEEP OCEAN"

- Shanghai, CHINA
Image

"INTERNATIONALE BALLONSPECIALIST"

The Art of Balloons is al meer dan 20 jaar lang specialist op het gebied van ballonnenkunst, van de kleinste ballondecoratie tot aan de grootste ballonsculpturen. Via onze masterclasses en instructievideo’s worden onze originele designs over de hele wereld door ballondecorateurs met groot succes gekopieerd. Deze inzet werd meerdere malen met een lifetime achievement award bekroond. Als organisatoren van de eerste ballonfashionshows in Europa, Azie en de USA en designers van ballonparades en festivals zijn wij met recht op alle fronten internationale ballonspecialist te noemen. Hoewel ballonparades in Nederland nog niet al te veel bekendheid genieten, hopen wij daar langzaamaan verandering in te brengen. Hoe prachtig zou het zijn als er naast of zelfs tijdens een carnavalsoptocht of een bloemencorso , ballonparade voorbij zouden komen? Geen zorgen: voor al onze creaties maken wij gebruik van 100% afbreekbare ballonnen
.
Daarnaast zorgen wij dat al het materiaal na afloop netjes wordt afgevoerd. Duurzaamheid is tegenwoordig immers geen extra stap meer, maar gewoon onderdeel van een verantwoord proces.

"DOVE OF FREEDOM"

- Ma'alot, ISREAL
Image

"THE RHINO PROJECT"

- Pretoria, SOUTH AFRICA
Image

"RAINFOREST"

- Suzhou, CHINA
Image