BALLOON GIANTS: "Steltenlopen Entertainment en Ballonnenkunst inéén"

Balloon Giants: steltenloopentertainment en ballonnenkunst inéén (bij pagina theateracts) Wilt u een gebeurtenis echt tot leven brengen? Schakel dan Balloon Giants in via The Art of Balloons. De leden van onze steltentheatergroep zijn steltenloper, straattheateract en ballonnenkunst inéén! Een uniek en onvergetelijk aangezicht tijdens uw gelegenheid. Zo brengt u uw bedrijf of evenement op creatieve en originele wijze onder de aandacht. Bekijk op deze pagina een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer dan alleen een steltenloper inhuren, maar bent u opzoek naar een originele steltenact en wilt u meer informatie opvragen? Wij staan u graag te woord via 085-2081638 en het online contactformulier

"BALLOON GIANTS STILT WALKING THEATRE ACTS"

- Amsterdam, HOLLAND

Image
Image
"LEVEN IN DE BROUWERIJ"

Onze ballondecoratie is altijd al oogstrelend en onontkoombaar. Het optreden van Balloon Giants gaat een paar grote stappen verder dan bewegende decoratie en brengen de sculpturen echt tot leven en nemen zo het publiek mee in hun fantasierijke wereld. De steltenlopers zijn wandelende kunstwerken van ballonnen die inzetbaar zijn tijdens allerlei events. Denk bijvoorbeeld aan een buitenfestival, stadsparade, openingshandeling, winkelcentrumpromotie of straattheaterfestival. Kortom: overal waar een levendige beleving van belang is, is onze levende ballondecoratie als sfeeract of als interactief straattheater van toegevoegde waarde. Steltenacts zijn spectaculaire verschijningen die voor interactie met het publiek zorgen en hen daardoor een onvergetelijke herinnering bezorgen. En wanneer uw naam is verbonden met een positieve herinnering die bij mensen in het geheugen gegrift staat, plukt ook u daar de vruchten van!

Image
"ALTIJD EEN PASSENDE ACT"

Het steltentheater Balloon Giants heeft verschillende acts, namelijk de Dragon Riders, Dino Riders, Paradise Birds en Robots. Stuk voor stuk staan zij garant voor een fantastische ervaring . Welke act het beste bij uw evenement past, hangt er maar net van af wat voor toon uw wilt zetten. Kijk rustig rond en vraag ons ook gerust om advies. Wij denken graag met u mee. Is het toch net niet helemaal wat u voor ogen heeft? Op aanvraag creëren wij acts op maat die aansluiten bij uw thema, eventkleuren en/of bedrijfslogo. Zo bent u verzekerd van een gebeurtenis waarin de juiste toon, de juiste sfeer en de juiste boodschap centraal staan.

"LED PARADE - ALDA EVENTS"

'OUT OF THIN AIR'

- Amsterdam, HOLLAND

Image
Image
Image
Image

"OCEAN - PARADE'

- Dunkerque - FRANCE

Image
Image
Image
Image

"ACT - BLACKLIGHT SHOW'

- Bonn - GERMANY

Image